ADVENT “A LA ROMANA”

  1. Acabo de participar en la celebració del Primer Diumenge d’Advent a la Badílica de Sant Pere. A la meva dreta el capítol de canonges amb Mons. Emery Kabongo, antic secretari personal de Sant Joan Pau II i company meu a la carrera diplomàtica i a la Nunciatura del Brasil.
  2. Magnífica la celebració amb un estil molt del Papa Francesc, però amb els cants i els ritus deguts. Presidia el cardenal arxiprest. Bona l’homília i molt edificant la participació clerical. Gairebé mitja basílica plena de fidels. Hi havia unció, prec i participació.
  3. El meu cor de vell s’ha recordat de Santa Maria de Montserrat de Pedralbes i dels seus 32 Advents. Moltes coses els recordaven. Algunes ja no tornaran. Però m’agrada aquest Advent “a la romana”. M’agrada aquesta Roma on vaig viure 10 anys de la meva joventut clerical.

Mons. Jaume González-Agàpito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.